>>109997581Za ponad 1000€ z prawem mieszkania za darmo jestem gotowy nawet na farmie:
https://youtu.be/q81w201PNUM?t=25m07sObecnie dokładnie nie wiem na temat pracy nie mogę odpowiedzieć. Bo można szukać pracy tylki jeśli będę mieć dokumenty dlatego. Ale oczywiście z ciekawości pospróbowałby.
Żeby być szczerzym nie tak już sobie źle czuję to na Białorusi: wczoraj otrzymałem wynagrodzenie tutaj 459$ netto po tamtemu kursu BYN/USD (ale bywa że mniej otrzymam)
To oczywiście jest taka typowo wynagrodzenia dla emigrantów w Polsce... i żeby by szczerze myślę że nie trzeba jechać do innego kraju żeby zarabiać mniej niż 1000$. Bo być może tylko jak podstawa Dlatego żeby otrzymać obywatelstwo...
nie myślałem jeszcze na temat pracy dobrze ale oczywiście trzeba coś robić. Bo za takie pieniądze wszyscy swe życie przypierdolić też nie bardzo chciałby. Z drugiej strony mi tutaj na Białorusi dość komfortowe bo już jest przyzwyczajony do tego.
Ależ jest kiedyś dostał możliwości pojechać kraj Unii Europejskiej to chciałby spróbować tak z ciekawości. Bo nic nie mogę stracić bo zawsze ja możliwość wrócić do tej pracy którą mam obecnie.